Facebook tiltás feloldása és megelőzése

Eleged van a Facebook titlásokból és félsz, hogy mi lesz a következménye?

Az elmúlt időszakban nagyon gyakran előfordult, hogy valakit letiltott a Facebook.

Ennek alapvetően 2 oka van:

  1. Vétettél kisebb vagy nagyobb mértékben a Facebook irányelvei és szabályzata ellen.
  2. A Facebook hibásan működött.

Mindkettő előfordulhat, és persze általában a legrosszabbkor jön. Nagyon nagy bevételkiesést és rengeteg stresszt képes okozni.

De VAN MEGOLDÁS arra, hogy megelőzd a tényleges szabályszegés miatti Facebook tiltásokat, hogy viszonylag gyorsan engedélyeztetni tudd a hirdetésed vagy vissza tudod állítani a hirdetési fiókod működését, ha mégis letiltották (ez nem biztos, hogy a te hibádból ered).

Ha nem jól csinálod, akkor lehet, hogy hetekbe, hónapokba kerül. Ezt Te sem szeretnéd, ugye?

Lépésről lépésre megmutatom, mi a Facebook tiltás feloldásának és megelőzésének titka

A Facebook tiltás feloldása és megelőzése online videótanfolyamon lépésről lépésre, érthetően mutatom be, hogyan tudod bebiztosítani, hogy ne tiltson le a Facebook – vagy legalábbis ne tőled eredjen a hiba, hanem az algoritmustól. Ha pedig már bekövetkezett a baj, elárulom, hogyan tudod a leggyorsabban megoldani a problémát, azaz újra aktiváltatni a fiókod.

16 videót kapsz több, mint 2 órányi oktatóanyaggal, melyekben az alábbi témákat részletezem ki:

A hirdetési szabályzat értelmezése

Aki már hirdetett a Facebookon, minimum hallott a hirdetési szabályzatról. De mennyire fontos, hogy ezt betartsd? Hogyan értelmezd magadra nézve, és hogyan értelmezi a Facebook? Miért van az, hogy gyakran olyan hibákra hivatkoznak, amelyeket te biztosan nem követtél el?

A Facebook tiltás szintjei

A Hirdetéskezelő tiltásának több szintje van, és még ezeknek is vannak árnyalatai. Melyik, mivel jár, és mi a Facebook tiltás feloldásának nyitja?

Hogyan kerüld el a Facebook tiltást?

A Facebook hirdetések esetében mindennél fontosabb, hogy elkerüld a tiltást. Amellett, hogy a bevételed múlik rajta, még akár a teljes munkád is odalehet egy jelentősebb tiltás esetén.

A személyes fiók tiltása

Hogyan hat a személyes fiókod tiltása a hirdetéseidre és hogyan kerüld azt el? Melyek azok a biztonsági lépések, amelyeket még ma tegyél meg? Mire figyelj oda nagyon, amikor magánemberként Facebookozol?

A fiók minősége

Miért fontos a hirdetési és a személyes fiókod minősége (2 okból is), hol tudod ezt megnézni, és mit tegyél, hogy javíts rajta?

Végzetes hibák, amelyeket ne kövess el!

Vannak olyan végzetes hibák, amelyeknek a valóságban semmi köze a hirdetési szabályzat megsértéséhez, mégis nagy gondokat tudnak okozni. Mik ezek, és hogyan ne kövesd el őket?

A leghatékonyabb trükk a Facebook tiltás feloldására

Van egy nagyon egyszerű trükk, ami eddig nekem minden alkalommal bevált. Ezt most megosztom veled, és így jelentősen fel tudod gyorsítani a Facebook tiltás feloldását.

Egy dolog, amin sokan meglepődnek

Van egy jelenség, amin nagyon sokan meglepődnek, amikor megtörténik, pedig nem kell rá tekintettel lenni. Elárulom, miről van szó, és miért nem befolyásol semmit.

az elérhetetlen support…

Nagyon sokan panaszkodnak, hogy nem találják a support (ügyfélszolgálat) elérhetőségét, megtalálják, de nem tudják felvenni velük a kapcsolatot, sokat kell várni stb. Megmutatom lépésről lépésre, hol találod a supportot, és mit tegyél, ha a fenti problémákba ütközöl.

Mit tegyél, ha úgy tűnik, minden elveszett?

Van az a Facebook tiltás szint, amikor már szinte semmit nem lehet tenni. Elmondom, mikor jellemző az ilyen tiltás, illetve hogyan készülj fel erre tudatosan – mert sajnos kell. Megtudod, ilyenkor milyen lépéseket érdemes megtenned, hogy a lehető legjobban jöjj ki a helyzetből.

Ki vagyok én?

Mészáros Andrea vagyok, online marketing szakértő és tanácsadó.

Az elmúlt években széles körű tapasztalatra tettem szert az online marketing, a keresőoptimalizálás és a weboldalkészítés területén.

Tudatosan alulról építkeztem, megjártam az ún. szamárlétrát azért, hogy segíthessem a magyar vállalkozókat.

Feltűnt, hogy a magyar mikro-, kis- és középvállalkozók rendre megküzdenek azzal, hogy vagy nincs pénzük marketingesre, vagy ha van, akkor nehezen találnak szakértő, eredményorientált személyt.

Ezenkívül nagyon kevés az olyan marketinges, aki teljes körű szolgáltatást tud nyújtani úgy, hogy valóban ért is ahhoz, amit csinál.

Évek óta hirdetek különféle vállalkozóknak, mindenféle területről. Nagyon sokan kerestek meg azzal, hogy nem megy, nem elég sikeres. Én mindig addig bűvölöm a hirdetéseket, amíg sikeressé nem teszem.

Láttam jó néhány tiltást, és tudom, hogy nem feltétlenül a Te hibád, ha Facebook tiltást kell feloldani. Ezek nagyon bosszantóak és lényeges, hogy minél előbb ismét aktív legyen a fiókod. Viszont abban is biztos vagyok, hogy rengeteg tiltás megelőzhető, ha ismered és betartod az ebben a képzésben foglaltakat.

Mit mondanak mások rólam?

Köszönöm, hogy segítettél ebben, lényegesen több megrendelésem volt idén, mint tavaly ugyanebben az időszakban. Nagyon hálás vagyok a munkádért!

J.V. (Facebook hirdetések)

Andi munkája olyan precíz és alapos, hogy nem találni nála jobb szakembert.
Hatalmas tapasztalattal rendelkezik az online marketing minden területén. Bármikor fordulok hozzá tanácsért, mindig nagyon segítőkész, jó ötleteket ad…

K-H. L.

Andrea remek szakember, megbízható, pontos, figyelmes.  (…)
Kiválóan menedzseli a folyamatokat. Nyugodtan fordulj hozzá, ha online dolgaidat rendbe kell szedni.

L. É.

Mennyibe kerül

a Facebook tiltás feloldása és megelőzése

online videótanfolyam?

Pontosan tudom, milyen hasznos számodra a Facebook tiltás feloldása és megelőzése online videótanfolyam. Azt is tudom, hogy fontos neked, hogy minél előbb rendeződjön a tiltásod és meg tudd előzni, hogy a jövőben újra bekövetkezzen. Éppen ezért elkérhetnék ezért a tanfolyamért 30 000, 20 000 vagy 15 000 Ft-ot, de nem teszem.

A Facebook tiltás feloldása és megelőzése online videótanfolyam ára csak 9 990 Ft (alanyi adómentes).

30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garancia

Én nem árulok zsákbamacskát. Ebbe a videótanfolyamba is beletettem minden tudásom. Tudom, hogy nem mondok olyat, ami számodra ne lenne hasznos.

Természetesen az eredményeket garantálni nem tudom. Ehhez az kell, hogy alkalmazd a videótanfolyamban elmondottakat. Viszont abban tudok segíteni, hogy elmagyarázom azokat a trükköket, amik hasítanak a Facebookon.

Éppen ezért 30 napos, 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá!

Ha esetleg nem tetszik, 30 napon belül küldj egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a teljes árát. Igen, jól olvasod, meg sem kell indokolnod.

Hogyan tudsz jelentkezni a videótanfolyamra?

  • Kattints a “JELENTKEZEM” gombra!
  • Bankkártyás fizetés esetén fizesd ki a tanfolyam díját!
  • Ha az átutalást választottad, akkor kapsz tőlem egy díjbekérőt. Utald át a tanfolyam díját a díjbekérőn szereplő számlaszámra!
  • Ha még nem regisztráltalak korábban, közben a belépési adatokat is megküldöm. Egy olyan felülethez kapsz hozzáférést, ahol megtalálod a tanfolyam videóit.
  • Amint beérkezett a számlámra a pénz, aktiválom a hozzáférésed a felülethez.