LinkedIn profil létrehozása és kezelése

Legyél sikeres a B2B piacon!

Mikor érdemes jelen lenned a LinkedInen?

A LinkedIn ma az az üzleti fórum, ahol a legsikeresebben ki tudod építeni a szakmai személyes márkád.

A LinkedIn egy olyan közösségi média felület, ahol időt, pénzt és energiát tusz megspórolni a B2B kapcsolatépítés közben. Jelenleg nincs más olyan platform, ahol hatékonyabb tudnál lenni.

Hogyan legyél jelen a LinkedInen?

A LinkedIn egy fejvadász platformként működött korábban, és még jelenleg is megvan ez a szerepe, de már régen túlnötte magát az eredeti elképzelésen. Mint minden közösségi média felületnek, a LinkedInnek is megvannak a maga sajátosságai.

Elsőként a profilod létrehozására van szükség. Itt nemcsak egy önéletrajzot készítünk el, hanem lényegében „el is adunk” téged. Tehát nem mindegy a megfogalmazás és a tartalom.

Ezután megkeressük a számodra fontos embereket, és felvesszük velük a kapcsolatot. Nagyon hatásos és egyszerű trükkökkel tudjuk felkeresni azokat az embereket, akiket a hétköznapi életben, üzleti találkozókon, reggeliken csak nagyon nehezen érnél el.

Emellett – amennyiben van vállalkozásod –  elkezdjük építeni a céges profilod is.

Rendszeresen posztolsz, aktív vagy, és ezáltal ki tudod építeni a hitelességed, a bizalmat.

Itt pedig eljön az ideje annak, amikor már végre eredményes kapcsolatokat tudsz kialakítani.

Mindezt hogyan valósítsd meg a LinkedInen?

Tudom, ilynkor azt gondolod, hogy „Te jó ég, még egy közösségi média felület? Még posztoljak is? Mindezt hogyan?”

Vagy egy jó hírem a számodra! Ezt nem kell egyedül véghezvinned.

Igen, a LinkedIn munkával jár. Ráadásul, ha jól akarod csinálni, napi szintű feladatok vannak. Még az sem mindegy, hogy mennyit és mikor posztolsz.

Itt van az a pont, amikor érdemes átgondolnod, hogy neked megéri-e a fáradtságot. Elárulom, hogy igen, mindenképpen fogj bele!

Hogy miért? A LinkedIn ma még nem telített, most még könnyű kapcsolatokat kiépíteni. Az algoritmus viszont már így is korlátoz. Nem lehet tudni, mikor szigorítanak, és az is biztos, hogy minél többen használják a LinkedInt, annál nehezebb dolgod lesz. Szóval, bármilyen szívesen húznád az időt, az igazság az, hogy nincs időd halogatni! Később sokkal nagyobb munkával tudod ugyanezeket az eredményeket elérni.

Mindezt a terhet le tudom venni a válladról. Eldöntheted, hogy neked elég, ha abban segítenek, hogy egy nagyon ütős profil leírásod legyen, vagy beleadsz mindent, és egy valóban profi és aktív szakmai profilt építesz ki.

Válassz a csomagajánlatok közül!

Rendeld meg a csomagod most!

Vagy írd meg a kérdéseid!

Adatkezelési hozzájárulás