online marketing mentorprogrAM

 

ha a saját kezedben akarod tudni a sikered, de kell egy kis segítség.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Beindítanád a vállalkozásod, de azt sem tudod, hogyan kezdj neki.
 • Van már vállalkozásod, de több bevételre van szükséged.
 • Eleged van abból, hogy mindenki okoskodik, mégsem haladsz előre.
 • Szeretnéd tudni, mit akar a piacod, mit vár el tőled.
 • Elakadtál, és jól jönne egy kifejezetten neked szánt szakmai segítség.
 • Van honlapod, de nincsenek vevőid.
 • Szeretnél több lábod állni, de nem tudod, hogyan csináld.
 • Úgy érzed, a kiégés határán vagy, nem bírod már, de kell a pénz.
 • Még nem tudod vagy nem akarod kiszervezni a feladatokat, de szeretnéd fellendíteni a vállalkozásod.
 • Nem tudod, hogyan tudnád hatékonyan elérni a célpiacod.
 • Nem ismered ki magad a közösségi média felületek között.
 • Nem tudod, hogyan hirdess.
 • Jó lenne valaki, aki átsegít a nehézségeken.

Ha a fentiekből egy pont is igaz Rád, akkor jó helyen jársz! Olvass tovább!

  Én azért vagyok, hogy segítsek neked, és levegyem a válladról a fenti problémákat!

  Ki vagyok én?

  Mészáros Andrea vagyok, online marketing szakértő és tanácsadó. Én nem csak magamra aggadtam ezt az elnevezést, ezt tanultam középiskolás korom óta egészen a mesterképzésig (a mai egyetemi szint). De ez csak egy jó alap volt. Több éves marketing gyakorlatom során felmásztam a szamárlétrán, és teljesen a nulláról megtanultam:

  • Hogyan ismerjem meg a piacod, tudjam, milyen kifejezésekkel érhetem el, hogy azt mondják: „igen, ő kell nekem”
  • Hogyan kell kezelni a közösségi médiát (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Pinterest, TikTok)
  • Hogyan optimalizáljam a hirdetéseidet (Facebook, Instagram, Google Ads)
  • Hogyan érjem el, hogy feliratkozzanak a hírleveleidre, és az e-maileken keresztül el is tudj adni
  • Hogyan írjak ütős szövegeket a közösségi médiában, a honlapokra, az értékesítési (sales) oldalakra
  • Hogyan írjak olyan keresőoptimalizált szövegeket, amiket a Google mellett az ügyfeled is imád
  • Hogyan legyen olyan a honlapod, amivel el is tudsz adni, és még a Google is szereti

  Ez is egy szakma. Ráadásul nemcsak a technikai dolgok és követelmények változnak állandóan, hanem a célpiacod viselkedése is. Nehéz naprakésznek maradni, ha nem ezzel foglalkozol.

  Mi valójában az Online marketing mentorprogram?

   

  A marketinged nagymértékben hozzájárul a sikeredhez, hiszen itt nemcsak a reklámról van szó, hanem a hitelességed kiépítéséről, a termékeid és szolgáltatásaid kialakításáról, az árképzésről és még ezer más dologról. Teljesen mindegy, milyen briliáns a terméked vagy a szolgáltatásod, ha azt nem tudod eladni.

  A mentorpogram ebben segít neked. Az online marketing fő alapleve, hogy a csapból is neked kell folynod. Ha megismernek, kiépíted a bizalmat, a hitelességet, onnantól kezdve el tudsz adni. Az Online marketing mentorprogram éppen ezért úgy épül fel, hogy megtanulj mindent, ami ahhoz kell, hogy több bevételt szerezz.

  De mit kapsz tőlem?

  Alaposan kielemezzük a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és lefektetjük a célokat

  Célok nélkül nem lehet előre jutni. Ahhoz viszont, hogy segíteni tudjak, pontosan látnom kell (és neked is), hol vagy most a kitűzött célodtól, illetve hová szeretnél valójában eljutni.

  Megígérem, nem foglak kímélni. Barátságosan, de őszintén el fogom neked mondani, amit látok. Nem hallgatok el semmit előled. Nem is ez a cél.

  Piackutatás

  Elsőként megnézzük, mit szeretne a célpiacod, mit vár el tőled? Megmutatom neked, hogy juss hozzá azokhoz a kifejezésekhez, amelyek segítségével minden kommunikációd sokkal ütősebb lesz és a célpiacod nyelvén fogsz tudni beszélni.

  Ez az a lépés, amelyet nagyon sok vállalkozó kihagy, és emiatt elesnek egy csomó olyan bevételtől, amelyet viszonylag könnyedén megszerezhetnének.

  Stratégiai gondolkodás

  Teljesen mindegy, hogy van már online jelenléted vagy még nincs, egy stratégiára szükséged lesz. Te meghatározod, hogy mikorra és mekkora bevételt szeretnél elérni, majd együtt kidolgozzuk, hogy azt hogyan tudod megvalósítani.

  Nemcsak az online kommunikációra, a közösségi média jelenlétre térünk ki, hanem egy teljes weboldalelemzést és SEO stratégiát is felállítunk.

  Konkrét, személyre szabott lépéseket és tanácsokat kapsz tőlem, amelyekkel több vevőt vagy ügyfelet, és ezáltal több bevételt tudsz elérni.

  Folyamatos mentorálás

  A stratégiai tervezést követően heti kétszer 1 órás online tanácsadás keretében naprakészen tartjuk a stratégiád és a nulláról kezdve, lépésről lépésre haladva, érthetően megmutatom, hogyan tudod azt megvalósítani.

  Nem lesz hókuszpókusz, csak a ténylegesen eredményt hozó ismeretek. Ez a mentorálás felér egy személyre szabott online marketing képzéssel.

  De nemcsak elméleti tudás birtokában leszel, hanem segítek neked azt a gyakorlatban is megvalósítani.

  Mit mondanak mások rólam?

  Andi kiváló szakember és igazi szolgáltató! Mindig részletesen elmagyarázza a legújabb trendeket és teendőket, hogy mit miért csinál, ezért úgy érzem, hogy maximálisan megbízhatok benne.

  Angol és német online tréningeink Facebook hirdetéseit bíztam rá, és elmondhatom, hogy nagyon sikeresen hozta a jelentkezőket: az ország minden részéről, de még Angliából, Németországból és Izraelből is regisztráltak.

  Tervezem, hogy további feladatokkal bízzuk meg, Google Ads kampánnyal és az Insta oldalunk felépítésével. Mindemellett nagyon kedves és öröm vele együtt dolgozni.”

  L.P.

  „Andi munkája olyan precíz és alapos, hogy nem találni nála jobb szakembert.
  Hatalmas tapasztalattal rendelkezik az online marketing minden területén. Bármikor fordulok hozzá tanácsért, mindig nagyon segítőkész, jó ötleteket ad.
  Közösségi média kezelését, honlapok karbantartását, keresőoptimalizálását, hírlevél írást, chatbot építését és még nagyon sok mindent bízhatsz rá, mert profin meg fogja csinálni.”

  K-H. L.

  Mennyibe kerül mindez?

  Ez a szolgáltatás valójában a sikered alapja, ezért elkérhetnék érte akár 100 000, de még 200 000 Ft-ot is, de nem teszem.

  Az Online marketing mentorprogram díja 90 000 Ft/hó.

  Hány hónapra szól az együtműködés? Ez nagyrészt tőled függ. Lehet, hogy csak egy löketre van szükséged, és akkor végzünk 1 hónap alatt. De, ha nagyon hatékony fellendülést szeretnél, akkor azt javaslom, hogy legalább 3 hónapban gondolkodj.

  Fontos! A mentorprogramban nem vállalok el mindenkit. Ha úgy látom, nincs meg a kémia, teljesen másra van szükséged, azt a mentorprogramot megelőző ingyenes konzutláció keretében meg fogom neked mondani.

  A mentorprogram csak akkor lesz sikeres, ha te is mindent beleadsz. Nem lesz könnyű, de meg fogja érni.

  Az ár alanyi adómentes.

  Nem kell mást tenned, csak töltsd ki az alábbi űrlapot!

  Ne habozz tovább!

  Kérj konzultációs időpontot (ez ingyenes)!

  Megrendelés

  Adatkezelési hozzájárulás