Rólunk

Online marketing megoldások teljesen az alapoktól a profi szintig.

Mészáros Andrea online specialista fehér logó

Online marketing

Piackutatás, konkurenciaelemzés, közösségi média felületek, hirdetések és minden, ami online marketing.

Weboldalkészítés, optimalizálás

Weboldalak, webáruházak készítése, gyorsítása, optimalizálása.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Weboldalak, webáruházak keresőoptimalizálása.

“A jól kidolgozott és kivitelezett online marketing stratégia a jövőd kulcsa.”

Online Specialista

Mészáros Andrea vagyok, az Online Specialista oldal megálmodója, online marketing szakértő és tanácsadó.

Tudásom diplomával is igazolni tudom, hiszen a végzettségem Okleveles közgazdász marketing szakon (Msc). Természetesen nem maradtam meg az elméleti tudás szintjén, ugyanis hosszú évek kemény munkája és ezáltal tapasztalata áll mögöttem.

Feltűnt, hogy a magyar mikro-, kis- és középvállalkozók rendre megküzdenek azzal, hogy vagy nincs pénzük marketingesre, vagy ha van, akkor nehezen találnak szakértő, eredményorientált személyt.

Ezenkívül nagyon kevés az olyan marketinges, aki teljes körű szolgáltatást tud nyújtani úgy, hogy valóban ért is ahhoz, amit csinál.

Nekem az a célom, hogy úgy segítselek, ahogy az NEKED jó. Nem nekem, neked. Folyamatosan az eredményesség és a költséghatékonyság lebeg a szemem előtt, minden lépésem ennek tükrében történik.

Göbölyös Attila vagyok, Andi férje és a Honlap Specialista oldal tulajdonosa.

Mérnök informatikus végzettségem mellett etikus hacker és SEO szakértő is vagyok. Ez annyit jelent, hogy nemcsak a technikai tudásom széles körű, hanem a mai világban rendkívül szükséges biztonságra is magasabb szinten ügyelek. Továbbá technikailag és tartalmilag úgy optimalizálom a weboldalad, hogy az a keresőben a lehető legjobb helyezést érje el.

Fő szakterületeim a weboldal- és webáruház-készítés, a weboldal-optimalizálás és gyorsítás, illetve a keresőoptimalizálás (SEO).

Tehát nemcsak úgy készítem el a weboldalad vagy a webáruházad, ahogy azt megálmodtad, hanem az technikailag, biztonságilag is magas szintet képvisel. Ráadásul a látogatók és a Google is szeretni fogja.

 

K-H. L.

Andi munkája olyan precíz és alapos, hogy nem találni nála jobb szakembert.

Hatalmas tapasztalattal rendelkezik az online marketing minden területén. Bármikor fordulok hozzá tanácsért, mindig nagyon segítőkész, jó ötleteket ad.

Közösségi média kezelését, honlapok karbantartását, keresőoptimalizálását, hírlevél írást, chatbot építését és még nagyon sok mindent bízhatsz rá, mert profin meg fogja csinálni.

T-Sz. A.

L. É.

Andrea remek szakember, megbízható, pontos, figyelmes. Nagy gyakorlata van a közösségi média felületek gondozásában, hírlevelezésben, szövegírásban. Kiválóan menedzseli a folyamatokat.