Rólam

Mészáros Andrea vagyok, online marketing szakértő és tanácsadó.

Az elmúlt években széles körű tapasztalatra tettem szert az online marketing, a keresőoptimalizálás és a weboldalkészítés területén.

Feltűnt, hogy a magyar mikro-, kis- és középvállalkozók rendre megküzdenek azzal, hogy vagy nincs pénzük marketingesre, vagy ha van, akkor nehezen találnak szakértő, eredményorientált személyt.

Ezenkívül nagyon kevés az olyan marketinges, aki teljes körű szolgáltatást tud nyújtani úgy, hogy valóban ért is ahhoz, amit csinál.

Nekem az a célom, hogy úgy segítselek, hogy ahogy az NEKED jó. Nem nekem, neked. Minden ügyfelem vállalkozásán úgy dolgozom, mintha a sajátomról lenne szó. Folyamatosan az eredményesség és a költséghatékonyság lebeg a szemem előtt, minden lépésem ennek tükrében történik.

Továbbá nagyon fontos, hogy a jelenlegi médiazaj, nehézségek ellenére is ki tudj tűnni a tömegből, elérhető legyél a célpiacod számára ott és úgy, ahogy az a leghatékonyabb.

Andi munkája olyan precíz és alapos, hogy nem találni nála jobb szakembert. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik az online marketing minden területén. Bármikor fordulok hozzá tanácsért, mindig nagyon segítőkész, jó ötleteket ad. Közösségi média kezelését, honlapok karbantartását, keresőoptimalizálását, hírlevél írást, chatbot építését és még nagyon sok mindent bízhatsz rá, mert profin meg fogja csinálni.

K-H. L.

Andrea remek szakember, megbízható, pontos, figyelmes. Nagy gyakorlata van a közösségi média felületek gondozásában. hírlevelezésben, szövegírásban. Ha szeretnél egy chatbotot a weboldaladhoz kapcsolni de nem akarsz vele magad időt tölteni, feltétlen Andreát ajánlom. kiválóan menedzseli a folyamatokat. Nyugodtan fordulj hozzá ha online dolgaidat rendbe kell szedni.

L. É.